המסורת נמשכת וגם היום הדור השישי
ממשיך להכין בבוואריה בירה לפי מתכון מקורי העובר מדור לדור.
שניידר וייס היא מבשלת החיטה הפעילה והוותיקה ביותר בגרמניה , נוסדה ב- 1608
ונקנתה על ידי המשפחה ב- 1928 ומהווה אתר הבישול הבלעדי
של המבשלה מאז 1945.
כל הבירות מבית שניידר, הקלאסיות, המיוחדות והספיישל, מיוצרות לפי חוק טוהר
הבירה הבווארי עם ארבעה מרכיבים בלבד, כשות לתת שמרים ומים המיוצרים באזור
המבשלה. כל חומרי הגלם האזוריים, הכשות הלתת והחיטה נבחרות על ידי הברו
מאסטר תוך כדי שיתוף פעולה עם חקלאים מקומיים לצורך הבטחת איכות
הגבוהה ביותר בבירות שניידר.